Over ons

Over MvA Aannemers

MvA Aannemersbedrijf, uw allround aannemer

MvA Aannemers is een klein aannemersbedrijf gevestigd in Den Haag. Door een jarenlange ervaring met uiteenlopende projecten hebben we als aannemer een goede naam opgebouwd bij veel opdrachtgevers.

Aannemersbedrijf Den Haag

Onze werkzaamheden zijn veelomvattend. Onze specialiteiten liggen bij renoveren, restaureren, verbouwen, schilderwerk, tegelwerk, onderhoud van bouwkundige werken in zowel de particuliere als zakelijke sector, ook voor woningrenovatie. Wij werken in groot Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg, Voorschoten, Kijkduin, Delft en andere gemeenten. We zijn ook actief in de provincies Noord-Holland en Utrecht.

Wij geven bouwtechnisch advies en kunnen in een vroeg stadium nauwkeurig de kosten bepalen. Binnen ons uitgebreide netwerk aan vakmensen met ruime ervaring werken wij samen met timmerlieden, loodgieters, dakdekkers, stukwerkers, stukadoors, tegelzetters, voegers, schilders en CV-monteurs.

Hebben we uw interesse gewekt of heeft u vragen?

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte of wilt u nog ergens informatie over ontvangen omdat u vragen heeft?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 – 46 17 50 41 of per e-mail
naar info@mva-aannemers.nl.

Nieuwsgierig naar voorbeelden van eerdere projecten?

Zie bijgaande foto’s om een indruk te krijgen van onze eerdere projecten op het gebied van bouwkundige werkzaamheden (constructiewerk), dakwerk, elektratechniek, installatiewerk, loodgieterswerk, sanitair, stucwerk, schilderwerk, tegelwerk en timmerwerk.

MvA Aannemers - Logo Blauw